Kuchnia molekularna
Uczniowie będący na rozszerzeniu z chemii uczestniczyli w pokazach kuchni molekularnej, które poprowadził Mistrz Kuchni, kucharz „naukowiec”, kulinarna gwiazda między innymi czwartkowej śniadaniowej telewizyjnej "Dwójki" - Łukasz Konik. Organizatorem i gospodarzem była Śląska Wyższa Szkoła Medyczna w Katowicach. Dziękujemy za zaproszenie.
 
OOPS. Your Flash player is missing or outdated.Click here to update your player so you can see this content.

Obecnie...

odwiedza nas 1 gość

Odwiedziny...

od 1 września 02: 3678205

Logowanie






Nie pamiętam hasła!
Konto? Zarejestruj mnie!

Reklama

Jesteś tutaj: Strona główna
Na lodowym szlaku PDF Drukuj Email
Redaktor: Maciej Bachara   
10.11.2015.
ImageNasza reprezentantka Olivia Tomczok wraca z międzynarodowego turnieju na którym osiemnastki zajęły drugie miejsce. Gratulujemy !!!
Wywiad przed oraz zdjęcie po poniżej ;)

Wywiad

Zmieniony ( 10.11.2015. )
 
« poprzedni artykuł   następny artykuł »
Reklama