Kuchnia molekularna
Uczniowie będący na rozszerzeniu z chemii uczestniczyli w pokazach kuchni molekularnej, które poprowadził Mistrz Kuchni, kucharz „naukowiec”, kulinarna gwiazda między innymi czwartkowej śniadaniowej telewizyjnej "Dwójki" - Łukasz Konik. Organizatorem i gospodarzem była Śląska Wyższa Szkoła Medyczna w Katowicach. Dziękujemy za zaproszenie.
 
OOPS. Your Flash player is missing or outdated.Click here to update your player so you can see this content.

Obecnie...

odwiedza nas 2 gości

Odwiedziny...

od 1 września 02: 3678318

Logowanie






Nie pamiętam hasła!
Konto? Zarejestruj mnie!

Reklama

Jesteś tutaj: Strona główna
Scott i Amundsen w Szopienicach PDF Drukuj Email
Redaktor: Maciej Bachara   
10.11.2015.
ImageW poniedziałek 19.10.2015r połączone klasy IIA/IIB/IIIB/IIIA wybrały się na ekstremalnie niebezpieczną wyprawę, której celem (przynajmniej w teorii) było zdobycie bieguna razem z panami Scottem i Amundsenem.
O dziejach wyprawy dzielnego podróżnika Scotta i Amundsena opowiadał bardzo ciekawie pan dr JACEK KUREK w wykładzie pt” „Przyjaźń w krainie lodu. Świat wartości Roalda Amundsena”.
Więcej informacji na szkolnym FB.Zapraszamy.

 
« poprzedni artykuł   następny artykuł »
Reklama