Kuchnia molekularna
Uczniowie będący na rozszerzeniu z chemii uczestniczyli w pokazach kuchni molekularnej, które poprowadził Mistrz Kuchni, kucharz „naukowiec”, kulinarna gwiazda między innymi czwartkowej śniadaniowej telewizyjnej "Dwójki" - Łukasz Konik. Organizatorem i gospodarzem była Śląska Wyższa Szkoła Medyczna w Katowicach. Dziękujemy za zaproszenie.
 
OOPS. Your Flash player is missing or outdated.Click here to update your player so you can see this content.

Obecnie...

odwiedza nas 1 gość

Odwiedziny...

od 1 września 02: 3678210

Logowanie






Nie pamiętam hasła!
Konto? Zarejestruj mnie!

Reklama

Jesteś tutaj: Strona główna
Akcja  Żywienie na wagę zdrowia PDF Drukuj Email
Redaktor: M.O i P.W   
12.04.2015.
ImagePaństwowy Powiatowy Inspektor Sanitarny oraz nauczyciele biologii przypominają o zasadach zdrowego żywienia młodzieży w wieku szkolnym.

Co jest najważniejsze aby być zdrowym :

- zdrowe odżywianie: jakość, różnorodność

- ilość - regularność (3 do 5xdziennie, w tym koniecznie śniadanie)

- aktywność fizyczna

- radzenie sobie ze stresem

- niepalenie papierosów

-unikanie używek (kawy, alkoholu , energetyków itp.)

Zmieniony ( 12.04.2015. )
 
« poprzedni artykuł   następny artykuł »
Reklama