Kuchnia molekularna
Uczniowie będący na rozszerzeniu z chemii uczestniczyli w pokazach kuchni molekularnej, które poprowadził Mistrz Kuchni, kucharz „naukowiec”, kulinarna gwiazda między innymi czwartkowej śniadaniowej telewizyjnej "Dwójki" - Łukasz Konik. Organizatorem i gospodarzem była Śląska Wyższa Szkoła Medyczna w Katowicach. Dziękujemy za zaproszenie.
 
OOPS. Your Flash player is missing or outdated.Click here to update your player so you can see this content.

Obecnie...

odwiedza nas 2 gości

Odwiedziny...

od 1 września 02: 3678307

Logowanie






Nie pamiętam hasła!
Konto? Zarejestruj mnie!

Reklama

Jesteś tutaj: Strona główna
Do Długosza boczkiem, boczkiem PDF Drukuj Email
Redaktor: Maciej Bachara   
19.03.2015.
ImageOstatnio dużo się przed szkołą dzieje.
Trochę to wygląda tak jakby Długosz od dawna stał zamknięty.
I to prawda bo od frontu jesteśmy zamknięci. Do VILO wchodzimy teraz wejściem bocznym jak na załączonym poniżej filmie.
ZAPRASZAMY ;)

Zmieniony ( 19.03.2015. )
 
« poprzedni artykuł   następny artykuł »
Reklama