Człowiek i klimat
Tydzień Edukacji Globalnej w naszej szkole trwa. Uczniowie klasy I uczestniczyli w warsztatach „Adaptacja do zmian klimatu w mieście”. Pracą uczniów kierowały panie ze Śląskiego Ogrodu Botanicznego w Mikołowie. Przemyślenia uczniów będą zapewne przyczynkiem do podejmowania działań na rzecz zatrzymania zmian klimatycznych. Każdy może i powinien działać! Hasło tegorocznego TEG-u – Pobudka! To ostatni dzwonek dla klimatu - powinno towarzyszyć naszym działaniom każdego dnia. Zapraszamy Was do aktywności.
 
OOPS. Your Flash player is missing or outdated.Click here to update your player so you can see this content.

Obecnie...

odwiedza nas 1 gość

Odwiedziny...

od 1 września 02: 4816913

Logowanie






Nie pamiętam hasła!
Konto? Zarejestruj mnie!

Reklama

Jesteś tutaj: Strona główna
Kuchnia molekularna PDF Drukuj Email
Redaktor: Małgorzata Wyśnik   
09.01.2019.
Uczniowie będący na rozszerzeniu z chemii uczestniczyli w pokazach kuchni molekularnej, które poprowadził Mistrz Kuchni, kucharz „naukowiec”, kulinarna gwiazda między innymi czwartkowej śniadaniowej telewizyjnej "Dwójki" - Łukasz Konik. Organizatorem i gospodarzem była Śląska Wyższa Szkoła Medyczna w Katowicach. Dziękujemy za zaproszenie.
Zmieniony ( 16.01.2019. )
 
« poprzedni artykuł   następny artykuł »
Reklama