Kuchnia molekularna
Uczniowie będący na rozszerzeniu z chemii uczestniczyli w pokazach kuchni molekularnej, które poprowadził Mistrz Kuchni, kucharz „naukowiec”, kulinarna gwiazda między innymi czwartkowej śniadaniowej telewizyjnej "Dwójki" - Łukasz Konik. Organizatorem i gospodarzem była Śląska Wyższa Szkoła Medyczna w Katowicach. Dziękujemy za zaproszenie.
 
OOPS. Your Flash player is missing or outdated.Click here to update your player so you can see this content.

Odwiedziny...

od 1 września 02: 3678259

Reklama

Jesteś tutaj: Strona główna arrow Aktualności arrow Z życia szkoły arrow Dobry klimat w Katowicach
Dobry klimat w Katowicach PDF Drukuj Email
Redaktor: Małgorzata Wyśnik   
17.10.2018.
ImageA Wy wiecie jak dbać o klimat? Nasi uczniowie będący na rozszerzeniu z geografii uczestniczyli w warsztatach organizowanych przez Klub Myśli Ekologicznej, który jest inicjatywą środowiska naukowego Uniwersytetu Śląskiego w Katowicach, a jego twórcami są prof.dr hab. Piotr Skubała i dr Ryszard Kulik. Warsztaty odbywały się w "Dobrym klimacie" na katowickim rynku.
Zmieniony ( 08.11.2018. )
 
« poprzedni artykuł   następny artykuł »
Reklama