Kuchnia molekularna
Uczniowie będący na rozszerzeniu z chemii uczestniczyli w pokazach kuchni molekularnej, które poprowadził Mistrz Kuchni, kucharz „naukowiec”, kulinarna gwiazda między innymi czwartkowej śniadaniowej telewizyjnej "Dwójki" - Łukasz Konik. Organizatorem i gospodarzem była Śląska Wyższa Szkoła Medyczna w Katowicach. Dziękujemy za zaproszenie.
 
OOPS. Your Flash player is missing or outdated.Click here to update your player so you can see this content.

Odwiedziny...

od 1 września 02: 3662051

Reklama

Jesteś tutaj: Strona główna arrow W przekroju arrow Edukacja regionalna
Edukacja regionalna PDF Drukuj Email
Redaktor: Małgorzata Wyśnik   
26.09.2018.
W ramach katowickiego programu edukacji regionalnej: "Serce Metropolii - Katowice moje miejsce na ziemi" zespół specjalistów opracował blisko 60 scenariuszy lekcji edukacyjnych, podzielonych na 10 bloków tematycznych, przeznaczonych dla uczniów szkół średnich. Konspekty ukazały się w formie publikacji, stanowiącej pomoc dydaktyczną dla nauczycieli. A wśród specjalistów współpracujących przy tym przedsięwzięciu między innymi z pracownikami z Muzeum Historii Katowic znalazły się nasze nauczycielki mgr Ewa Koclejda i dr Daniela Dylus.
Zmieniony ( 06.11.2018. )
 
« poprzedni artykuł   następny artykuł »
Reklama